Denne gjengen inviterer til et forrykende danseshow i april. Nome Linedance består i dag av nærmere 50 medlemmer og har fått med seg både tangodansere, folkedansere og en rekke klubber fra hele fylket på Let's Danse i Storsalen 29. april.
Det var Mari Edvardsen som startet linedance i Nome for et par år siden, på initiativ fra Monica Nordahl-Pedersen. Anne Kari Thorstensen og Rebecca Wollmo har vært med siden starten.
Instruktør Mari Edvardsen viser fram klubbens flotte logo. Det var Monica Nordahl-Pedersen som overtalte instruktøren til å starte opp linedance i Nome og det har blitt en suksess.
Nome Linedance trener i Storsalen hver tirsdag, og selv om de totalt teller nærmere 50 medlemmer i dag, har de plass til flere.

Shuffle, turn and heel switch! Det er linedance-feber i Nome

Visste du at det er et linedance-miljø i Nome? Og nå har de invitert ulike dansegrupper fra hele fylket for å sette opp tidenes danseshow i storsalen på Samfunnshuset.

Publisert Sist oppdatert

– Det var Monica Nordahl-Pedersen som huket tak i meg da jeg flytta til Nome. Vi hadde dansa sammen tidligere, og hun lurte på om jeg ville starte kurs, forteller Edvardsen.

Kjære leser!

For å fortsette må du ha et abonnement og være innlogget.

Har du ikke abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS