Strålende ettermiddagssol, en eim av humle og tre blide karer med hver sin gyllne leskedrikk, satte stemningen på terrassen til Øyvin Plassen lille sankthansaften.
Tapping: Terrassen til Øyvin Plassen er velegnet til ølbrygging i sommervarmen. Her sees for øvrig bryggemaskinen med tilbehør.
Firefighter: Mer treffende blir det vel ikke? Laget av brannmenn - for brannmenn.
HUMLE SKAL I: Så er tida inne for å ha i humle, som gir smak og aroma til ølet.

Bryggerlag som vet hvordan tørsten skal slukkes

Strålende ettermiddagssol, en eim av humle og tre blide karer med hver sin gyllne leskedrikk, satte stemningen på terrassen til Øyvin Plassen lille sankthansaften.

Publisert Sist oppdatert

Den utprega humle-duften brer seg fra en gedigen kjele hvor en boblende prosess er i gang. Slanger, pumpe, målebeger og termometer ligger klart, ved siden av poser med råstoff. Skjema føres for tid, mengder og temperaturer. Det er dags for brygging av batch nummer 25, signert Gøja Mikrobryggeri.

Kjære leser!

For å fortsette må du ha et abonnement og være innlogget.

Har du ikke abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS