Illustrasjonsfoto

Angående privatisering av veier

– Jeg mener at mange av veiene er for krevende for private veilag, skriver Kari Løvskeid.

Publisert Sist oppdatert

Du leser nå et leserinnlegg. Det uttrykker innsenderens mening.

Blir frustrert og lei meg når høringsuttalelsene fra innbyggerne ikke blir hørt. Når kommunedirektøren hevder at nedleggelse av veier er på grunn av prinsippet likebehandling! (Trodde det først og fremst gjaldt økonomi).

Da har han ikke sett hvor ulike veiene er. Veier må også behandles utifra utfordringer. Man kan ikke si at alle veier krever likt. Noen veier krever kun vanlig vedlikehold, andre har større utfordringer som f.eks. krever ettersyn og kontroller.

Kjære politikere, denne saken er så viktig for å beholde attraktivitet og aktivitet i utkantene. Jeg har til nå trodd på demokratiske beslutninger der alle blir hørt. Kommunestyret består av folk med ulike meninger. Håper ingen partier binder sine opp til å stemme på partiets mening. Jeg mener at mange av veiene er for krevende for private veilag. Og til Samfunnsutviklingsgruppa: Dette bør ikke være en prinsippsak! Det er lov å lytte til de det gjelder.

Jeg hadde håpa at dere hadde tatt kontakt, etter høringsuttalelsene, slik at dere kunne sett noen av de utfordringene vi har belyst. Likebehandling er når dere tar hensyn til ulikheter!

Kari Løvskeid

Powered by Labrador CMS