MYE FOLK PÅ TUNET: Øvre Verket har hatt stadig økende besøkstall de siste årene. Her fra en forestilling tidligere i sommer.
MYE FOLK PÅ TUNET: Øvre Verket har hatt stadig økende besøkstall de siste årene. Her fra en forestilling tidligere i sommer.

Leserinnlegg: Flott tur til Øvre Verket på Ulefoss

Denne teksten er sendt inn til redaksjonen fra en ekstern bidragsyter. Eventuelle meninger i teksten står for forfatterens regning.

Publisert Sist oppdatert

Det ble mye mimring da Blindeforbundet i Telemark besøkte Øvre Verket på Ulefoss denne uka. Artig var det å besøke museet med gamle arbeiderboliger, uthus og bryggerhus med mange gamle ting. Gjenstander som mange kjente igjen. Takk til gaid Ann Cathrin Andersen i rollen som Oline, som bodde på Verket på begynnelsen av 1900 tallet, for flott og interessent informasjon om Øvre Verket og livet der. Om hvor mange som bodde i få små rom, om lange arbeidsdager, om utedassen og barnehagen hos Cappelen. Etter orientering ble det tid til å rusle rundt og bare få inn atmosfæren, slappe av på en benk i skyggen og i duften av syriner. Mat ble det også tid til, god lapskaus ble servert med god dessert. Takk til Øvre Verket for en flott opplevelse og dag på museet.

Kjære leser!

For å fortsette må du ha et abonnement og være innlogget.

Har du ikke abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS