Salgsdokumentene ble underskrevet ved Sannes skole, tirsdag kveld. Rundt bordet sitter dagens leder for Sagsida velforening Rolf Rostad, tidligere leder i Sagsida vel, Olav Gaute Gaathaug, grunneier Håkon Øygarden, Turid Sannes fra det tidligere styret og kasserer i det nye styret, Torstein Gustavsen.
Det var ingen ting å si på stemningen da papirene ble undertegnet. Alle rundt bordet er enige om at det er en tid for alt, og at salget er en god løsning for alle parter.
Velforeningen, overrekker salgssummen til Nome Røde Kors. Fra venstre Turid Sannes, Torstein Gustavsen, Rolf Rostad, Bente Nedrebø, Håkon Øygarden, Olav Gaute Gaathaug og Trond Lundmark.
Den gamle skolestua på Sannes har samlet mange generasjoner til både skolegang og sosiale sammenkomster.
Her har mange gått gjennom dørene. I glanstiden var det både små- og storskole her. Sagsida velforening har arrangert 17. mai-feiring og juletrefester her i mange år.
Skolestua er ikke stor, men har gjort sin nytte til en rekke formål. Før salget kontaktet velforeningen Holla historielag og Holla 10-årige skole. De har fått hentet ting på den gamle skolen. Blant annet den gamle fanen og idrettstrofeer, som nå blir ivaretatt.
En æra er over, men skolestua består. Ny eier Håkon Øygarden har foreløpig ingen konkrete planer for bygget, men overtar ansvaret.

Her underskrives papirene som avslutter en æra for Sannes skole

Sagsida velforening har solgt Sannes skole til grunneier Håkon Øygarden. Pengene fra salget doneres bort.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld ble en æra avsluttet. Den gamle skolestua på Sannes har vært i Sagsida velforenings eie siden 1980-tallet.

Kjære leser!

For å fortsette må du ha et abonnement og være innlogget.

Har du ikke abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS