Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Abonnere på Kanalen

Kanalen er lokalavisa for Nome kommune. Når du abonnerer på Kanalen får du tilgang til lokale nyheter fra Nome uansett hvor du er.

Du kan velge mellom elektronisk abonnement eller et komplett abonnement. Med et komplett abonnement får du både papiravisa hver torsdag og tilgang til nyheter elektronisk. Abonnementet fornyes automatisk og løper til det sies opp. Det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser.

Klikk her for å bestille et abonnement.

Priser for abonnement 2023:

Du kan betale for ditt abonnement med kortbetaling, avtalegiro, faktura per e-post eller papirfaktura. Ønsker du papirfaktura tilkommer det et fakturagebyr på 30 kroner.

Gavekort på Kanalen

Gi bort et abonnement på Kanalen
Mange velger å gi et abonnement på Kanalen som gave, enten det er jul, bursdag eller andre anledninger. Lokalavisa fortsetter å glede gavemottakeren hver torsdag!

Vi har forseggjorte gavekort som vi enten sender hjem til deg eller direkte til gavemottakeren. Du kan også hente et gavekort hos oss.

Fordeler som abonnent

Som abonnent på Kanalen har du flere fordeler. Det er gratis for abonnenter å avertere på annonsetorget i papiravisa. Dette gjelder kun for privatpersoner. I tillegg får du tilgang til nettavisa vår, e-avis og arkivet vårt. I arkivet kan du søke i alle aviser tilbake til 2004.

Hver torsdag sender vi ut et nyhetsbrev, med høydepunkter fra ukens avis. Det er gratis å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Det er gratis å sette inn gratulasjoner, hilsninger, takkeannonser og dødsannonser. Dette kan du sende inn via nettsiden vår.

Har du spørsmål?
For spørsmål om abonnement eller gavekort kan du kontakte Linn på telefon 35 94 65 84 eller send en e-post til marked@kanalen.no.

Vi har telefontid mandag – fredag fra kl. 09:00 til 15:00.

Har du allerede et abonnement?
Logg inn her eller kontakt oss for tilgang.