Åpner nytt galleri i Lunde sentrum

Kunstner Camilla Tveråen gleder seg til å kunne fjerne papiret fra vinduene, og ønske velkommen til åpning av sitt nye galleri.

Gleder seg til å vise frem sin store lidenskap

Camilla Tveråen har alltid vært glad i malerkunsten, og nå inviterer hun til galleriåpning torsdag 12. september ved Brugata 1 i Lunde. Hovedpersonen selv er både spent og gleder seg.

Publisert

Camilla har helt siden hun var liten, alltid likt å drive med tegning og malerier.

– Jeg fikk gode tilbakemeldinger på det jeg gjorde da jeg var yngre, så jeg merket at jeg trivdes med det, forteller hun til Kanalen.

Camilla gikk i sin ungdomstid på Tegning, form og farge-linjen ved Nome videregående, avdeling Lunde. Videre fortsatte hun med lidenskapen for det kreative.

I 2005 bestemte hun seg for å satse for fullt på kunsten. Hun har brukt mye tid på selvstudier for å utvikle seg som kunstner.

Camilla håper kunsten faller i smak og oppfordrer de besøkende til å tenke kreativt når de ser på bildene.

Flere inspirasjonskilder

– Jeg vil si at min kunstneriske sjanger er abstrakt og figurativ kunst, med fokus på landskap og menneskelige figurer.

Camilla, som bruker navnet Millavero Art på sosiale medier, merker at flere og flere blir kjent med både henne og kunsten hennes der.

Hennes livsfilosofi er å glede seg over øyeblikkene i livet, leve i nuet og leve i det kreative. Noe hun bruker aktivt i arbeidet med kunsten, samt at hun lar seg inspirere av både norske og utenlandske kunstnere.

– Jeg har brukt mye tid på å skape min egen måte å fremstille bildene mine på, og det kan ofte være tidkrevende, men for meg er det også spennende.

Takker familien

Camilla forteller om sin familie, som alltid har støttet arbeidet med kunsten hennes, og har oppmuntret henne til å åpne galleriet.

– Jeg må si at jeg ikke hadde klart dette uten min samboer Kjell og barna mine Birk og Ronja. Kjell har i samarbeid med Svein Erik og Kjetil Ajer renovert lokalet. Barna mine har hjulpet meg mye med foretaket og andre teoretiske ting, så uten all den hjelpen hadde jeg ikke hatt mulighet til å gjennomføre dette.

Kunstneren har i perioden 2012 til 2024 leid et eget atelier, hvor hun har jobbet med kunsten. Nå røper hun noen av planene for galleriprosjektet fremover.

– Jeg ønsker fremover å kunne invitere andre kunstnere til også å stille ut her på galleriet, samtidig som jeg kommer til å vise min egen kunst. Først og fremst gleder jeg meg til torsdag, avslutter Camilla.

Powered by Labrador CMS