Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Her er de ansatte i Kanalen fotografert ved Vrangfoss i forbindelse med markeringen av avisas 20-årsjubileum i 2021.
Her er de ansatte i Kanalen fotografert ved Vrangfoss i forbindelse med markeringen av avisas 20-årsjubileum i 2021. FOTO: Britt Eriksen

Kanalen ble årets bedrift i Nome for 2021

Kanalen ble i tirsdagens digitale kommunestyremøte tildelt prisen som Årets bedrift i 2021.

 

Prisen deles ut av Nome kommune, MTNU, Sparebank1 Sørøst-Norge og Nome investeringsselskap.

Juryen la blant annet vekt på at avisa i år har markert sitt 20-årsjubileum, og har et stort aktivitetsnivå.

I tillegg bemerket juryen at bedriften stadig er i utvikling og at avisa i år har lansert et heldigitalt tilbud med nettavisen kanalen.no.

Diplomen kommer senere
I kriteriene for prisen heter det blant annet at vinneren viser evne og vilje til nyskaping på produkt eller marked, og gjennom dette har møtt utfordringene på en god måte. Videre står det at bedriften gir god service til sine kunder gjennom sin godt utviklede kompetanse, samt at bedriften i samarbeid med andre bedrifter i kommunen gir gode ringvirkninger i det lokale næringslivet.

Ordfører Bjørg Tveito Lundefaret stod for den digitale kunngjøringen, og lovet at en fysisk overlevering av diplom må skje når smittevernreglene tillater dette.

Takker ansatte og lesere
Redaktør og daglig leder i Kanalen, Tor Espen Simonsen, takket på vegne av alle ansatte og innrømmet at han ble tatt på senga da prisvinneren ble annonsert.

– Dette er en veldig stor og gledelig overraskelse, som jeg vil dele med alle ansatte i Kanalen, som jobber beinhardt for at produktet skal bli så bra som mulig. En stor takk også til leserne våre i Nome, som gjør det mulig å stadig utvikle en bedre lokalavis, sier Tor Espen Simonsen.

Som de fleste i samfunnet må også redaksjonen følge smittevernreglene, så en feiring av prisen må vente til nyåret.