Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Styreleder Egil Stokken og daglig leder Guri Ramtoft i HL-stiftelsen.
Styreleder Egil Stokken og daglig leder Guri Ramtoft i HL-stiftelsen.

Nå er Lykill-stillingen lyst ut

Sparebankstiftelsen Telemark – Holla og Lunde, har nå lyst ut stillingen som prosjektleder for Lykill.

Lykill er lansert som et langsiktig arbeid for å gjøre Nome mer attraktivt både for folk og næringsliv. Som Kanalen skrev for kort tid siden, ønsker stiftelsen en fast ansatt i 100 prosent, til å følge opp Lykill.

Samtidig åpnes det for at prosjektlederen kan leies inn fra en ekstern virksomhet eller lignende.

Det var denne modellen som opprinnelig ble brukt, da Hans Kristian Lahus ledet Lykill gjennom Superlativ Media AS. I utlysningen oppgir stiftelsen at den neste lederen bør ha erfaring fra prosjektledelse, samt god samfunns- og næringsmessig forståelse.

Søknadsfristen er satt til 10. februar.

Kort oppsummert fungerer Lykill slik:

Prosjektet eies og finansieres av Sparebankstiftelsen, men styres av et nettverk bestående av medlemmer fra en rekke sektorer.

Det er nettverket som legger premissene for arbeidet.

Idretten, kulturlivet, næringslivet, kommunen, MTNU og Nome videregående, er eksempler på virksomheter som har medlemmer i nettverket.

Under nettverket skal det kontinuerlig lages arbeidsgrupper som jobber med konkrete tiltak som kan bidra til økt bolyst, verdiskapning og til slutt vekst i Nomes folketall.

Tiltakene som foreslås av arbeidsgruppene, kan i siste instans bli aktuelle for gavetildeling fra den lokale sparebankstiftelsen.