Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

STOLTE KUNSTNERE: Ahlam Haji (Syria), Live Skat Nielsen, Nu Khaing (Burma/Myanmar), Mayeryi Janazvala (Venesuela), Ilkay Bal (tyrkia), Selma Canci (Tyrkia) og Zeinab Ghassemzadek ghazvini (Iran) viser stolt fram fugler de har lagd. En av kvinnene var ikke til stede. På veggen bak dem henger installasjonene Frihetsfugler.
STOLTE KUNSTNERE: Ahlam Haji (Syria), Live Skat Nielsen, Nu Khaing (Burma/Myanmar), Mayeryi Janazvala (Venesuela), Ilkay Bal (tyrkia), Selma Canci (Tyrkia) og Zeinab Ghassemzadek ghazvini (Iran) viser stolt fram fugler de har lagd. En av kvinnene var ikke til stede. På veggen bak dem henger installasjonene Frihetsfugler. FOTO: Unni BuverudBilde 1 av 3

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

De har skapt Frihetsfugler – et viktig steg for integrering