Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

NYTT PROSJEKT: Holla Historielag synes ikke bygget i bakgrunnen får den oppmerksomheten det fortjener. Nå har de gått løs med vaskebøtter og malekost, og vil ha dørene åpne denne sommeren. Fra venstre: Arne Vetle Hansen, Jan Erik Kabbe, Torbjørn Knutsen, Kjell Holte, Helge Fritheim, Gunleik Aspheim, Bjørn Werner Nilsen, Reidar Holte og Rune Vibeto.
NYTT PROSJEKT: Holla Historielag synes ikke bygget i bakgrunnen får den oppmerksomheten det fortjener. Nå har de gått løs med vaskebøtter og malekost, og vil ha dørene åpne denne sommeren. Fra venstre: Arne Vetle Hansen, Jan Erik Kabbe, Torbjørn Knutsen, Kjell Holte, Helge Fritheim, Gunleik Aspheim, Bjørn Werner Nilsen, Reidar Holte og Rune Vibeto.Bilde 1 av 2

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Frivillige tar tak: – Vi skal ha toaletter og turistinfo åpen denne sommeren