Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Kommer du ikke inn i nettavisa? Da må du lese dette

Kanalen.no har nå fått ny abonnementsløsning for nettavisa. Noen opplever enkelte problemer med å logge seg inn. Les bruksanvisning og tips nedenfor.

Vi har stor trafikk, og vi hjelper alle så snart vi kan! Beklager bryderiet frem til alt er på plass. Alt blir bra til slutt! Det skal ordne seg, og mye faller på plass med følgende tips:

  • Først og fremst må alle lage nytt passord ved å trykke på «Har du glemt passordet?». For de fleste går dette fint, men noen opplever å få beskjed om: «Du er logget på, men det ser ikke ut til at du har et gyldig abonnement!» når de logger seg inn. Om du får denne meldinga, kan du prøve å logge deg helt ut og så logge inn på nytt. Dette hjelper for de aller fleste.
  • Noen får også beskjeden «Finner ikke en bruker med den angitte legitimasjonen.» Det kan bety at du bruker feil epost-adresse, at vi har en annen adresse knyttet til ditt abonnement eller at vi ikke har knyttet en epost på deg. Da må du kontakte oss, så vi får registrert riktig e-post.
  • Vi gjør oppmerksom på at Kanalen sin app ikke fungerer helt som den skal i det nye systemet enda. De aller fleste får logget seg inn her, men opplever du problemer må du bruke en nettleser (Chrome, Edge, Safari osv.).

Hvis du har vært innlogget på kanalen.no tidligere, kan du følge instruksjonen nedenfor. Hvis du aldri har vært logget inn eller ikke har registrert epost-adressen din hos oss, kontakt oss på abo@kanalen.no / 973 05 145, så hjelper vi deg.

1. Klikk på en + artikkel og Logg inn eller klikk her:
https://kanalen-s4.azurewebsites.net/customer

2. Velg «Har du glemt passordet?»

3. Legg inn din epost som er registrert hos oss og klikk på «Send bekreftelseskode»

4. Du mottar en epost med en kode

5. Tast inn denne koden og trykk på «Bekreft kode»

6. Trykk på «Fortsett».

7. Legg inn passord og bekreft passord. Trykk «Fortsett».

8. Du kan nå logge på en +artikkel med din epost og passord.

Får du ikke denne oppskriften til å virke for deg, ta kontakt på abo@kanalen.no / 973 05 145, så hjelper vi deg.

Er du ikke abonnent, klikk her for å bestille.