Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Salgsdokumentene ble underskrevet ved Sannes skole, tirsdag kveld. Rundt bordet sitter dagens leder for Sagsida velforening Rolf Rostad, tidligere leder i Sagsida vel, Olav Gaute Gaathaug, grunneier Håkon Øygarden, Turid Sannes fra det tidligere styret og kasserer i det nye styret, Torstein Gustavsen.
Salgsdokumentene ble underskrevet ved Sannes skole, tirsdag kveld. Rundt bordet sitter dagens leder for Sagsida velforening Rolf Rostad, tidligere leder i Sagsida vel, Olav Gaute Gaathaug, grunneier Håkon Øygarden, Turid Sannes fra det tidligere styret og kasserer i det nye styret, Torstein Gustavsen. Bilde 1 av 7

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Her underskrives papirene som avslutter en æra for Sannes skole