Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Disse guttene gikk helt til topps, da de deltok i fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter, nylig. Viktor Larsen frå Ulefoss er økonomisjef, Oliver Nikolai Johnsen frå Lunde tek seg av marknadsføring, Viljar Hvitsand frå Bø er dagleg leiar, Asgeir Nevestveit frå Lunde er salsansvarleg og Kasper Hilsen frå Lunde er ansvarleg for produkt og distribusjon.
Disse guttene gikk helt til topps, da de deltok i fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter, nylig. Viktor Larsen frå Ulefoss er økonomisjef, Oliver Nikolai Johnsen frå Lunde tek seg av marknadsføring, Viljar Hvitsand frå Bø er dagleg leiar, Asgeir Nevestveit frå Lunde er salsansvarleg og Kasper Hilsen frå Lunde er ansvarleg for produkt og distribusjon. FOTO: Øystein Akselberg/Bø blad

Pokal, sjekk og gullbillett