Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

MISTER TILBUD: – Det er utrolig leit at frisklivstilbudet forsvinner. Jeg har hatt stor helsemessig nytte og glede av dette, sier Randi Fjellstad (t.h). Her sammen med Tove Sollid (69) på en treningsøkt i høst. – At dette tilbudet var «åpent», uten møteplikt, gjorde at mange kom når det passet. på det meste var vi 14-16, men stort sett mellom sju og 10 personer, sier Tove.
MISTER TILBUD: – Det er utrolig leit at frisklivstilbudet forsvinner. Jeg har hatt stor helsemessig nytte og glede av dette, sier Randi Fjellstad (t.h). Her sammen med Tove Sollid (69) på en treningsøkt i høst. – At dette tilbudet var «åpent», uten møteplikt, gjorde at mange kom når det passet. på det meste var vi 14-16, men stort sett mellom sju og 10 personer, sier Tove. FOTO: Britt Eriksen

Kutter frisklivstilbudet:

– Kommunen tenker kortsiktig