Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Denne gjengen reiste til mesterskap i Arendal, fra Lunde Taekwon-Do klubb. Foran fra venstre: Ronny Melby Malmhaug, Era Garvik og Tom Arild Thorsberg, som alle konkurrerte. Bak fra venstre: Kathrine Melby Jacobsen, Monica Melby Malmhaug og Kjersti Samuelsen i støtteapparatet, samt dommer og klubbleder Frode Sveinungsen (alle foto: privat).
Denne gjengen reiste til mesterskap i Arendal, fra Lunde Taekwon-Do klubb. Foran fra venstre: Ronny Melby Malmhaug, Era Garvik og Tom Arild Thorsberg, som alle konkurrerte. Bak fra venstre: Kathrine Melby Jacobsen, Monica Melby Malmhaug og Kjersti Samuelsen i støtteapparatet, samt dommer og klubbleder Frode Sveinungsen (alle foto: privat).Bilde 1 av 6

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Høstet erfaringer og edle medaljer