Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Kan du hjelpe håndballjentene? Ulefoss/Skarphedin jenter 15, står uten trener bare få dager før seriestart. Fra venstre foran: Eiril Seljestad Flaatin, Malak Abdalrhmn, Nora Dahle Løvskeid, Malene Svensson, Mie Hansen Torgersen , Andrea Svensson, Emilie Grønvold Løvskeid og Pandora Kawiti.
Venstre bak: Maja Karsrud, Othilde Oskarsen, Lisa Sannes og Sanna Bergan.
Kan du hjelpe håndballjentene? Ulefoss/Skarphedin jenter 15, står uten trener bare få dager før seriestart. Fra venstre foran: Eiril Seljestad Flaatin, Malak Abdalrhmn, Nora Dahle Løvskeid, Malene Svensson, Mie Hansen Torgersen , Andrea Svensson, Emilie Grønvold Løvskeid og Pandora Kawiti. Venstre bak: Maja Karsrud, Othilde Oskarsen, Lisa Sannes og Sanna Bergan.

Håndballjentene står i fare for å måtte trekke laget