Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

«Lenge før vi er halvferdige med å skamme oss over brua over Ulefoss brygge og innseilinga til slusene, skal det nå jaggu bygges enda ei bru over Eidselva og Victoria! Vi skal ikke like gjerne oppføre et par funkishus ved sida av kjerkeruinene og ei rosa høyblokk i parken foran Aallegården, pålegge alle huseiere på Ringsevja å «dekorere» husa sine alla det gamle Fylkesbiblioteket og legge hovedveien innom tunet på Øvre Verket også, da, siden vi først er så godt i gang med å ødelegge for oss sjøl?» - Bernt Solvoll
«Lenge før vi er halvferdige med å skamme oss over brua over Ulefoss brygge og innseilinga til slusene, skal det nå jaggu bygges enda ei bru over Eidselva og Victoria! Vi skal ikke like gjerne oppføre et par funkishus ved sida av kjerkeruinene og ei rosa høyblokk i parken foran Aallegården, pålegge alle huseiere på Ringsevja å «dekorere» husa sine alla det gamle Fylkesbiblioteket og legge hovedveien innom tunet på Øvre Verket også, da, siden vi først er så godt i gang med å ødelegge for oss sjøl?» - Bernt Solvoll

Leserinnlegg: Far, forlat dem, for de veit ikke hva de gjør!