Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Kai Waal, sønnen Vetle og John Wallentin fra Nordic Packard Owners Club på Ulefos Hovedgaard, tirsdag formiddag. Her ble flere Packard-modeller stilt opp denne dagen, og på bildet ser vi Aalls Packard fra 1934, som far og sønn Waal holder i stand.
Kai Waal, sønnen Vetle og John Wallentin fra Nordic Packard Owners Club på Ulefos Hovedgaard, tirsdag formiddag. Her ble flere Packard-modeller stilt opp denne dagen, og på bildet ser vi Aalls Packard fra 1934, som far og sønn Waal holder i stand. Bilde 1 av 7

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Sjekk de staselige doningene som besøkte hovedgården