Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Evelina (4 år) og Emilie (6 år) syntes trampolinene var blant de artigste apparatene.
Evelina (4 år) og Emilie (6 år) syntes trampolinene var blant de artigste apparatene.Bilde 1 av 3
IMG_5636
Bilde 2 av 3
IMG_5614
Bilde 3 av 3

Mange kom på åpningen av den nye aktivitetsparken på Sirkustomta

Samtlige lekeapparater var i bruk under åpningen av den nye aktivitetsparken på Sirkustomta, lørdag 10. juni

Med varmt vær og god sol satte Lunde og Ulefoss Skolekorps tonen mens ordfører Bjørg Tveito Lundefaret holdt åpningstale

Etter utdelingen av blomsterbuketter til alle som har hatt en finger med i spillet, ble det en talerunde.

Ordføreren Bjørg Lundefaret holdt åpningstale og fortalte om jobben med forming av parken og om planen videre.

Blant de som har medvirket – det vil si finansiert parken –  er ikke minst Sparebankstiftelsen Holla og Lunde og Gjensidigestiftelsen
Men alle i lokalbefolkningen, som har kommet med ønsker og tips underveis i prosessen, fikk også en hilsen.

Jeg vil takke for alle innspill. De innspillene vi har fått inn og ført videre til kommunen har tatt form, fortalte Helge Strand fra Lokalutvalget i Lunde. Han fortalte videre at det blir en glede å se Sirkustomta i brukt utover høsten, med blant annet belysning, som var en av innspillene.

Både før og etter talene fra scenen krydde det av både barn og voksne som ville prøve de nye installasjonene og ta parken nærmere i øyensyn.

Absolutt en populær plass å være på framover, sa Siv Anita Røddesnes som var der med dattera Emilie (6).

Det mest morsomme var trampolinene og klatrestativet, fortalte Emilie.

Evelina (4 år) og Emilie (6 år) syntes trampolinene var blant de artigste apparatene.

Det kunne også Evelina (4) si seg enig i. Fireåringen var på plass sammen med sin mor, Claudia Næs, for å se hvordan den nye parken på Sirkustomta hadde tatt form.

Kjempebra og artig for bygda med en plass både barn og voksne kan samles, sa Claudia. Det er mange turister i Lunde, så det må være et godt tilbud for dem også.

På en av de nye parkbenkene satt en gjeng og nøt sola, blant andre Gry Anette Apalnes Jenssen fra Lunde og Marthe Oterholt fra Ulefoss.

I det varme været satt (fra venste) Tor Hansen, Marte Oterholt, Gry Anette Apalnes Jenssen og Lisbeth Oterholt og nøyt sola og en av de nye benkene i Aktivitetsparken.

Marte kunne fortelle Kanalen at resultatet har blitt et flott samlingspunkt for både barn og foreldre, der man fra benkene hadde oversikt over hele parken.

Jeg har savna en slik plass å ta med ungene til i Lunde, la Gry Anette til. En aktivitetspark som passer bra for alle aldersgrupper.