Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

GLEDENS DAG FOR SKOLE OG BEDRIFTER: F.v.: Rektor Nome vgs Arne Grave, Knut Christian Bachke (leverandør/ PA Bachke), Jon Iver Myren (Lykill), Nikolas Røraas (Bandak), Eirik Jensen (TEK/ Nome vgs), Bjørnar Heimholt (Bandak), Svenn Erik Thorsby (TEK/Nome vgs), Øystein Kyrkjebø (Nome vgs), Bengt Bratt (Bandak), Jostein Skyer (Nome vgs), Birger Høgseth (Bandak)
GLEDENS DAG FOR SKOLE OG BEDRIFTER: F.v.: Rektor Nome vgs Arne Grave, Knut Christian Bachke (leverandør/ PA Bachke), Jon Iver Myren (Lykill), Nikolas Røraas (Bandak), Eirik Jensen (TEK/ Nome vgs), Bjørnar Heimholt (Bandak), Svenn Erik Thorsby (TEK/Nome vgs), Øystein Kyrkjebø (Nome vgs), Bengt Bratt (Bandak), Jostein Skyer (Nome vgs), Birger Høgseth (Bandak)

Kjøper maskiner for 2,5 millioner: – Vi må få dette til å bli noe kult