Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Panelet besto av grunneier og leder i Nome skogeigarlag, Sveinung Kjellemo, direktør på Bandak Joar Ajer, Hans Olav Haukelidsæter fra Naturvernforbundet, Thor Bjørn Omnes fra Skagerak Energi, Sverre Sivertsen fra Motvind, Emil Orderud fra Akershus energi (Odal Vindkraftverk), Sverre Gotaas fra Herøya/Energikommisjonen, Nome vgs-rektor Arne Grave, Runar Gundersen fra USN og Gaute Tjensvoll fra Fred. Olsen.
Panelet besto av grunneier og leder i Nome skogeigarlag, Sveinung Kjellemo, direktør på Bandak Joar Ajer, Hans Olav Haukelidsæter fra Naturvernforbundet, Thor Bjørn Omnes fra Skagerak Energi, Sverre Sivertsen fra Motvind, Emil Orderud fra Akershus energi (Odal Vindkraftverk), Sverre Gotaas fra Herøya/Energikommisjonen, Nome vgs-rektor Arne Grave, Runar Gundersen fra USN og Gaute Tjensvoll fra Fred. Olsen.

– Utbygging kan gi kontrakter verdt en halv milliard til næringslivet