Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Rektor Trude Friedrich
Rektor Trude Friedrich

Elev fra Holla ble fløyet ut av skiløypa med ambulansehelikopter

En elev på ungdomstrinnet ved Holla 10-årige skole er fløyet til sykehuset i Telemark med ambulansehelikopter etter et stygt fall i slalåmbakken på Lifjell i ettermiddag. 

Oppdatering: Rektor Trude Friedrich opplyser til Kanalen klokken 14.50 at det har gått bra med gutten som skadet seg i slalåmløypa på Lifjell onsdag ettermiddag.

Etter det Kanalen forstår har gutten vært gjennom flere undersøkelser og det ser ut til å gå bra med ham. Han ligger nå til observasjon.

Det er rektor svært glad for å høre.

– Det er en lettelse og noe vi er veldig glade for å høre. Dette har vært en veldig dramatisk opplevelse, både for eleven som skadet seg og de andre elevene, sier Friedrich.

Ulykke i skiløypa

Det var lærere fra skolen som slo alarm og fikk tilkalt helsehjelp. Andre elever ved skolen skal også ha vært vitner til ulykken i skibakken, fortalte rektor Trude Friedrich til Kanalen tidligere i dag.

Hele ungdomstrinnet ved skolen på Holla er i dag på tur til Lifjell. Det vil si rundt 120 elever i 8. til 10. klasse. Kontaktlærere og idrettslærere er med på turen.

Foresatte til eleven som skadet seg ble raskt r kontaktet av skolen, og det gikk også ut informasjon til alle andre foresatte på ungdomstrinnet.

I meldingen som er sendt ut sto blant annet dette:

– En elev på 10. trinn hadde et stygt fall og ble hentet av luftambulanse på Lifjell. Han ble tatt hånd om umiddelbart, og deretter fløyet til sykehus der han gjennomgår medisinske undersøkelser. Inspektør på ungdomstrinnet har hatt kontakt med foresatte, og følger dem opp videre.

– Vi er veldig glade for at han tas godt hånd om av helsepersonell, og vet at han er til medisinske undersøkelser på sykehuset i Skien, sa rektor til Kanalen kort tid etter hendelsen.