Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Salget er i gang: Hans Jørgensen i Ulefoss bryggepark drift AS.
Salget er i gang: Hans Jørgensen i Ulefoss bryggepark drift AS.

Kutter dieselprisen med 1 krone per time. Alt skal bort – så fort som mulig

Det har gått unna med bensinsalget på brygga etter at driftsselskapet reduserte prisen til 15 kroner literen – for å tømme tankanlegget.

Oppdatering: Hans Jørgensen opplyser til Kanalen onsdag morgen, at moroa er over for denne gang. All diesel og bensin er solgt ut. 

Men den avgiftsfrie dieselen har det gått tregere med.

– Jeg har fått signaler om at 15 kroner kanskje ikke er så billig for de som driver med transport, anlegg og landbruk. Noen av disse har allerede gode rabatter. De som har kjøpt avgiftsfri diesel, er trolig privatpersoner med en gammel trakter eller et lite dieselfyringsanlegg, sier Hans Jørgensen.

Det er solgt cirka 1400 liter diesel siden fredag, får Kanalen opplyst. Men de gjenværende 2900 literen må bort så raskt som mulig.

– Vi har satt ned prisen til 12 kroner nå, og fra klokka 12.00 reduserer vi prisen med én kroner per time. Etter klokka 16.00 får vi ikke gjort flere endringer, så da vil literesprisen være syv kroner, hvis det er noe igjen, sier Jørgensen.

Ulefoss bryggepark drift AS skal i gang med rivningen av det gamle drivstoffanlegget allerede denne uka, og da må all diesel og bensin være borte. Hvis ikke må selskapet betale for å få innholdet i tankene destruert.