Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

GAV SEG PÅ TPP: Aslak Nenseter (28) fra Ulefoss, ble i 2018 tatt ut på rekruttlandslaget og ble med dette en av de 10 beste skiskytterne i landet. Rett etterpå gav han opp karrieren. Lenge hadde et tøft treningsregime og mangel på motivasjon tatt livet av lysten på å fortsette, for å bli blant de beste i verden.
GAV SEG PÅ TPP: Aslak Nenseter (28) fra Ulefoss, ble i 2018 tatt ut på rekruttlandslaget og ble med dette en av de 10 beste skiskytterne i landet. Rett etterpå gav han opp karrieren. Lenge hadde et tøft treningsregime og mangel på motivasjon tatt livet av lysten på å fortsette, for å bli blant de beste i verden.Bilde 1 av 3

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Aslak var en del av Norgeseliten. Men så ble det stille