Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

De plasstillitsvalgte i Fagforbundet i Nome: Bak venstre ser vi hjemmetjenesten Ulefoss: Erika Omtvedt, psykisk helse: Marianne A. Rui, Tyrivegen:  May Lene  Ø. Saga, renhold eiendom:  Vivian de Bakker, Sluseparken Sølvi Dale, Herregårdshavna Øyvind Sannes, hjemmetjenesten Lunde: Janne Grindem, frikjøpt tillitsvalgt: Juliane Kåsene, Holla 10-årige: Linn Jeanett Gjevestad, Sluseparken: Jurgita Muraskiene, Foran fra venstre ser vi Nome sjukeheim: Olena Sandstå, Nattjenesten: Merethe Grindem Bergvoll  Mette Halvorsen, Olastua Mariann Buverud Langelid, Lunde 10-årige: Monica Bratt.
De plasstillitsvalgte i Fagforbundet i Nome: Bak venstre ser vi hjemmetjenesten Ulefoss: Erika Omtvedt, psykisk helse: Marianne A. Rui, Tyrivegen: May Lene Ø. Saga, renhold eiendom: Vivian de Bakker, Sluseparken Sølvi Dale, Herregårdshavna Øyvind Sannes, hjemmetjenesten Lunde: Janne Grindem, frikjøpt tillitsvalgt: Juliane Kåsene, Holla 10-årige: Linn Jeanett Gjevestad, Sluseparken: Jurgita Muraskiene, Foran fra venstre ser vi Nome sjukeheim: Olena Sandstå, Nattjenesten: Merethe Grindem Bergvoll Mette Halvorsen, Olastua Mariann Buverud Langelid, Lunde 10-årige: Monica Bratt.

Ansatte fikk ned i 13 kroner til arbeidstøy per år. – Ny avtale sikrer full bekledning