Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Knalltøff jobb: Slusevokterjobben er langt mer enn bare å åpne sluseporter for båtturister på sommeren. Her det fullt kjør med trykkluftbor for å få bort gammel fundamentering. Fra venste: Geir Waal, Solbjørg Lunden, Oskar Siljan, Atle Ryste, Alf Torstein Bjerklund, Nils Tore Syvertsen og Marianne Ramtoft.
Knalltøff jobb: Slusevokterjobben er langt mer enn bare å åpne sluseporter for båtturister på sommeren. Her det fullt kjør med trykkluftbor for å få bort gammel fundamentering. Fra venste: Geir Waal, Solbjørg Lunden, Oskar Siljan, Atle Ryste, Alf Torstein Bjerklund, Nils Tore Syvertsen og Marianne Ramtoft. Bilde 1 av 4

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Pumper vann for 10 tusen kroner dagen