Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Lena Jensen, Guri Ramtoft og Lena Gjerum fra Nome rideklubb satser på nytt tilbud for unge. Fredrik Andersen (5), Leif Jensen (5)og Astrid Andersen (1,5), har allerede testet utstyret og blitt kjent med de nye "hestene".
Lena Jensen, Guri Ramtoft og Lena Gjerum fra Nome rideklubb satser på nytt tilbud for unge. Fredrik Andersen (5), Leif Jensen (5)og Astrid Andersen (1,5), har allerede testet utstyret og blitt kjent med de nye "hestene". Bilde 1 av 8

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Denne hobbyen har du kanskje ikke hørt om før