Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

SUKKERERTER: Olaug Teigen driver markedshagen Helgen Grønt og Godt på tredje sesongen, og har et mangfold av grønnsaker å by på. Spiseklare sukkererter er en av dem. Til høyre sees aspargesbønner, som også kan høstes av nå.
SUKKERERTER: Olaug Teigen driver markedshagen Helgen Grønt og Godt på tredje sesongen, og har et mangfold av grønnsaker å by på. Spiseklare sukkererter er en av dem. Til høyre sees aspargesbønner, som også kan høstes av nå.Bilde 1 av 7

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

– Jeg dyrker jorda mer enn grønnsakene