Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

offisiell åpning og debatt: I forbindelse med årets Minidyrsku'n skal biogassanlegget på Søve åpnes. Da inviteres det også til paneldebatt om biogass og hvordan støtteordninger til slik produksjon er organisert og tilrettelagt. Fra venstre: prosjektansvarlig fra skolen Eirik Jensen, administrativ leder for Nome vgs. Annette Ajer og rektor Arne Grave.
offisiell åpning og debatt: I forbindelse med årets Minidyrsku'n skal biogassanlegget på Søve åpnes. Da inviteres det også til paneldebatt om biogass og hvordan støtteordninger til slik produksjon er organisert og tilrettelagt. Fra venstre: prosjektansvarlig fra skolen Eirik Jensen, administrativ leder for Nome vgs. Annette Ajer og rektor Arne Grave.

Skal utfordre statsråden på støtteordninger til biogass