Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Klar til å servere frokost: Lunde Handelsforening inviterer til stor gatefrokost lørdag 18.  juni. Dette skjer i forbindelse med Kanalfest i Lunde, med flere konserter og aktivitet i bygda. Fra venstre: Else Laila Sæterdal fra Vakre Lunde, Peter van Heerebeek fra Lunde Vandrerhjem. Cathrine Fjeldstad Lid fra Coop Extra Lunde og Linda Gunnerød fra Victoria & Henrik.
Klar til å servere frokost: Lunde Handelsforening inviterer til stor gatefrokost lørdag 18. juni. Dette skjer i forbindelse med Kanalfest i Lunde, med flere konserter og aktivitet i bygda. Fra venstre: Else Laila Sæterdal fra Vakre Lunde, Peter van Heerebeek fra Lunde Vandrerhjem. Cathrine Fjeldstad Lid fra Coop Extra Lunde og Linda Gunnerød fra Victoria & Henrik.

Inviterer til gatefrokost og festdager