Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Lenader, Liam, William, Fillip, Emil, Emiil, Birk og Fredrik fra 4. og 5. trinn på Holla 10.årige skole, fullførte denne uka Skyteskole ved Holla Skytterlag. De har fått noen skoletimer hver uke, den siste tiden, til å teste ut et nytt prøveprosjekt.
Lenader, Liam, William, Fillip, Emil, Emiil, Birk og Fredrik fra 4. og 5. trinn på Holla 10.årige skole, fullførte denne uka Skyteskole ved Holla Skytterlag. De har fått noen skoletimer hver uke, den siste tiden, til å teste ut et nytt prøveprosjekt. Bilde 1 av 5

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

På bare fire uker har denne gjengen blitt gode skyttere