Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

10 medlemmer fikk torsdag kveld erkjenthetsmedalje i USF, i tillegg ble Erling Susaas kåret til æresmedlem i klubben. Kjell Holte (t.v.), Mathias S. Haugen, Bjørn Andersen, Bjørn Johansen, Erling Susaas (æresmedlem), Henrik Salomonsen og Jarle Aaheim.  Espen Aaheim, Fred Solvold, Gerd-Magny Gunhildgard og Olav Pedersen var ikke til stede. 
10 medlemmer fikk torsdag kveld erkjenthetsmedalje i USF, i tillegg ble Erling Susaas kåret til æresmedlem i klubben. Kjell Holte (t.v.), Mathias S. Haugen, Bjørn Andersen, Bjørn Johansen, Erling Susaas (æresmedlem), Henrik Salomonsen og Jarle Aaheim.  Espen Aaheim, Fred Solvold, Gerd-Magny Gunhildgard og Olav Pedersen var ikke til stede. Bilde 1 av 6

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

USF kåret nytt æresmedlem på etterlengtet jubileumsfest