Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Torsdag ble de nye innkjøpsplanene presentert for pressen på Nome vgs. avdeling Søve. Fra venstre: avdelingsleder Atle Rød, avdelingsleder Eirik Jensen, utvalgsleder Mette Kalve, avdelingsleder Knut Martin Tovslid og ordfører Bjørg Tveito Lundefaret. Bak lærling Caroline Hansen fra hestefag på en av skolehestene, som snart får selskap av flere på stallen.
Torsdag ble de nye innkjøpsplanene presentert for pressen på Nome vgs. avdeling Søve. Fra venstre: avdelingsleder Atle Rød, avdelingsleder Eirik Jensen, utvalgsleder Mette Kalve, avdelingsleder Knut Martin Tovslid og ordfører Bjørg Tveito Lundefaret. Bak lærling Caroline Hansen fra hestefag på en av skolehestene, som snart får selskap av flere på stallen.

Nome vgs. får 3,45 millioner – skal kjøpe solceller og ridesimulator