Nå blir det snø: Nå er det meste klart til å sette i gang produksjon av kunstsnø på Sagamoen. Skileder i Skade, Terje Mognes, konstaterer at klubben har et av fylkets råeste produksjonsanlegg. Nå venter han og de fire snøkanonene bare på kuldegradene.
Nå blir det snø: Nå er det meste klart til å sette i gang produksjon av kunstsnø på Sagamoen. Skileder i Skade, Terje Mognes, konstaterer at klubben har et av fylkets råeste produksjonsanlegg. Nå venter han og de fire snøkanonene bare på kuldegradene. Bilde 1 av 8

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Nå kan Terje endelig garantere snø på Sagamoen