Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Alt skal ned: Elever fra Nome videregående skole i full gang med demonteringen av eldhuset på Nedre Sundbø i Flåbygd. På taket: Tsigab Fisuh Welegebriel og Nils Romtveit. Fra venstre på stillas: Hedda Hammer Grønbakken, Carl Fredrik Haugfos og Tobias Hjort (begge fra Bygningsmann AS), Sigve Haugarne, Sondre Bergland,  Vetle Aarnes Nilsen, Dawied Stephanus Bekker. På bakken: Lærer Rune Fjeldly fra Nome vgs og prosjektleder Thomas Sandvik Jakobsen fra Bygningsmann AS.
Alt skal ned: Elever fra Nome videregående skole i full gang med demonteringen av eldhuset på Nedre Sundbø i Flåbygd. På taket: Tsigab Fisuh Welegebriel og Nils Romtveit. Fra venstre på stillas: Hedda Hammer Grønbakken, Carl Fredrik Haugfos og Tobias Hjort (begge fra Bygningsmann AS), Sigve Haugarne, Sondre Bergland, Vetle Aarnes Nilsen, Dawied Stephanus Bekker. På bakken: Lærer Rune Fjeldly fra Nome vgs og prosjektleder Thomas Sandvik Jakobsen fra Bygningsmann AS.

Tradisjon i praksis for VGS-elevene