Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Blindramma Guliksen Lunden

Ny utstilling i Blindramma

Fredag åpner en ny utstilling i galleri Blindramma, på Ulefoss Samfunnshus.

 

Anne Gunn Verpe (69) kommer opprinnelig fra Eidsbygda, men bor i Bø. Hun maler mest abstrakte bilder i akryl, ofte med innslag fra natur, fjell og vann. Kunstneren skaper sine motiver ved å male med alt fra bred pensel til gummisparkel, kredittkort, malekniv, svamp og hendene, heter det i pressemeldingen.

Det er Elin Gulliksen Lunden som står for selve åpningen, det der også bys på enkel bevertning.

Tid og sted: Fredag klokken 18.00, Ulefoss samfunnshus

NB: Rettelse:
I torsdagens papiravis har Kanalen forvekslet navnet på kunstneren med vedkommende som skal åpne utstillingen. Det er altså Anne Gunn Verpe som stiller med bilder, mens Elin Gulliksen Lunden står for åpningen. Kanalen retter og beklager.