Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Den mest populære: Herregårdshavna barnehage på Ulefoss er mest ettertraktet blant småbarnsforeldrene i Nome. Hele ni av de 21 som står på venteliste ønsker seg hit. Kommunen må bla opp millioner for å korte ned denne lista til null. På bildet ser vi toåringene i Beverdammen på Herregårdshavna, sammen med Milens Carrscal, Ingunn Gravdal, Jill Heidi Sinnerud og Ida Elefskås.
Den mest populære: Herregårdshavna barnehage på Ulefoss er mest ettertraktet blant småbarnsforeldrene i Nome. Hele ni av de 21 som står på venteliste ønsker seg hit. Kommunen må bla opp millioner for å korte ned denne lista til null. På bildet ser vi toåringene i Beverdammen på Herregårdshavna, sammen med Milens Carrscal, Ingunn Gravdal, Jill Heidi Sinnerud og Ida Elefskås.

24 barn står på venteliste – men vil bare opprette ni nye plasser