Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Jubilant: Lunde Bedehus er 100 år. Huset har vært et samlingssted og en aktivitetsarena for kristne, gjennom flere generasjoner. I dag kalles foreningen som drifter huset Lunde Normisjon. Førstkommende tirsdag inviterer de til kake, kaffe, musikk og historiefortelling, for å markere jubilanten. Jan Nielsen (bildet) har i anledningen gått gjennom byggets lange historie.
Jubilant: Lunde Bedehus er 100 år. Huset har vært et samlingssted og en aktivitetsarena for kristne, gjennom flere generasjoner. I dag kalles foreningen som drifter huset Lunde Normisjon. Førstkommende tirsdag inviterer de til kake, kaffe, musikk og historiefortelling, for å markere jubilanten. Jan Nielsen (bildet) har i anledningen gått gjennom byggets lange historie.

Dette samlingsstedet kan feire 100 år