Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Unik arkitektur: Mikkel Aalands badstue er tegnet av arkitekten Anders Berensson og består av en rekke biter med furuvirke som har skapt en organisk form på det rektangulære rommet. Da tømmeret kom trodde naboene det var et nytt hus som skulle bygges, og nektet å tro at alt fikk plass inne i det lille rommet.
Unik arkitektur: Mikkel Aalands badstue er tegnet av arkitekten Anders Berensson og består av en rekke biter med furuvirke som har skapt en organisk form på det rektangulære rommet. Da tømmeret kom trodde naboene det var et nytt hus som skulle bygges, og nektet å tro at alt fikk plass inne i det lille rommet. Bilde 1 av 3

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Denne badstua vekker oppsikt langt utenfor Ulefoss