Bygget før kraftverket: Demningen på Vrangfoss ble bygget ved kanaliseringen av vassdraget, lenge før Cappelen etablerte sitt kraftverk på 1960-tallet. Og det er Telemarkskanalen FKF som fører det kostbare vedlikeholdet av demningen, som er en forutsetning for produksjonen av kraft. Fylkestinget (innfelt) bevilget 18 millioner ekstra til Telemarkskanelen FKF sist uke.
Bygget før kraftverket: Demningen på Vrangfoss ble bygget ved kanaliseringen av vassdraget, lenge før Cappelen etablerte sitt kraftverk på 1960-tallet. Og det er Telemarkskanalen FKF som fører det kostbare vedlikeholdet av demningen, som er en forutsetning for produksjonen av kraft. Fylkestinget (innfelt) bevilget 18 millioner ekstra til Telemarkskanelen FKF sist uke.

Tjener milliarder på krafta- betaler minimalt for vedlikehold