Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

I Ringsevja 2 er det stor aktivitet for tiden. Kontorplassene i Soly Park fylles opp av leietakere og brødrene Gustavsens egne selskap går så det griner. Både GetOnNet og Noba Consulting kan vise til stor vekst. Selve bygget er ferdig oppusset og nå har leietakerne også fått en egen solterasse i bakgården. Oddbjørn Gustavsens visjon startet som en enkel tegning, og nå er det realitet.
I Ringsevja 2 er det stor aktivitet for tiden. Kontorplassene i Soly Park fylles opp av leietakere og brødrene Gustavsens egne selskap går så det griner. Både GetOnNet og Noba Consulting kan vise til stor vekst. Selve bygget er ferdig oppusset og nå har leietakerne også fått en egen solterasse i bakgården. Oddbjørn Gustavsens visjon startet som en enkel tegning, og nå er det realitet.

Det startet med en tegning. Nå er visjonen realisert