Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Nome tilflyttingsforum: Denne gjengen jobbet med tilflytting i Nome og var med på å starte prosjektet Kom til Nome, som fikk over 70 personer fra prinært Nederland, til å flytte til kanalkommunen mellom 2009 og 2012. Fra venstre: Audun Thorstensen, Benedicte Ajer, Stig Kjeldal, Carel Flatland, Olav Årmot, Tor Erik Baksås, Tor Stavsholt, Grethe Fjågesund, Line Bosnes Hegna og Stine Bentsen.
Nome tilflyttingsforum: Denne gjengen jobbet med tilflytting i Nome og var med på å starte prosjektet Kom til Nome, som fikk over 70 personer fra prinært Nederland, til å flytte til kanalkommunen mellom 2009 og 2012. Fra venstre: Audun Thorstensen, Benedicte Ajer, Stig Kjeldal, Carel Flatland, Olav Årmot, Tor Erik Baksås, Tor Stavsholt, Grethe Fjågesund, Line Bosnes Hegna og Stine Bentsen.

Denne gjengen lokket 21 familier til Nome