Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Tok boreprøver ved vaskerijorda: Kommunikasjonsrådgiver i NND Hanne Lund-Nilsen, sektordirektør Nils Bøhmer og prosjektleder for undersøkelsene Tore Ramsøy på plass ved Søve gruver. Ned skråningen til høyre ligger den såkalte vaskerijorda, hvor det finnes små radioaktive masser.
Tok boreprøver ved vaskerijorda: Kommunikasjonsrådgiver i NND Hanne Lund-Nilsen, sektordirektør Nils Bøhmer og prosjektleder for undersøkelsene Tore Ramsøy på plass ved Søve gruver. Ned skråningen til høyre ligger den såkalte vaskerijorda, hvor det finnes små radioaktive masser.Bilde 1 av 7

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Lovende resultat ved vaskerijorda på Søve