Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

07df742eb39a4998b3c12d2e959c757e_15_1600

Velkommen til vår nye nettavis

Endelig kan vi ønske deg velkommen til Kanalens nye nettavis. Etter 20 år som Nomes lokalavis er det en milepæl å kunne tilby en fullverdig digital avis.

Selv om Kanalen allerede har publisert innhold på nett i mange år, er det først nå vi har lansert en fullverdig avis på nett. Vi har gledet oss lenge til å kunne levere digital avis for Nome, og håper den faller i smak. Nye kanalen.no har flere nye funksjoner for deg som leser.

Logg inn for full tilgang

For å få tilgang til alt innhold i nettavisen må du være logget inn som abonnent. Er du allerede abonnent på papiravisa er tilgang på nettavisa inkludert i abonnementet ditt. Da trenger du bare et brukernavn og passord for å logge inn. Det kan du få ved å sende en epost til marked@kanalen.no eller ved å ringe oss på 35 94 65 80.

Har du ikke et eksisterende abonnement kan du enkelt bestille det ved å klikke her. Velg hvilket abonnement du ønsker, og betal direkte med kort på siden vår. Abonnementet fornyes automatisk ved forfall, men det er ingen bindingstid eller andre forpliktelser.

Full oversikt over abonnement

Under «Min side» får du full oversikt over abonnementet ditt. Her kan du blant annet se når abonnementet ditt utløper og informasjonen som er registrert på deg. Ønsker du å omadressere abonnementet ditt kan du også gjøre det her.

Send inn gratulasjoner og hilsninger

Nå kan du også sende inn gratulasjoner, hilsninger og takkeannonser digitalt.
Her laster du enkelt opp bildet du ønsker og skriver inn tekst selv. Da kommer hilsenen din på trykk i papiravisa. Velg også om du ønsker hilsenen i nettavisa før du sender inn.

Lenker til gamle saker

Klikker du deg inn på en gammel sak fra for eksempel Facebook, vil du ikke lenger komme inn på disse. Dette er fordi dette innholdet ikke ligger i den nye nettavisen vår. Ønsker du å lese eldre saker kan du finne dem i arkivet vårt i eAvisa, som alle abonnenter har tilgang til.

Har du tilbakemeldinger eller spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 35 94 65 80 eller epost til marked@kanalen.no. Vi har telefontid fra mandag til fredag kl. 09:00 til 15:00.