Opplagsvinner i Vestfold og Telemark!

Nå har arbeidet starta: Fem karer fra Holla historielag og én fra kommunen er i gang med det nye uteområdet på Krøsset, her blir det blant annet sitteplasser og en 18 meter lang levegg som også vil fungere både som utkikkspunkt og informasjonstavle. Det anslås at leveggen er klar rundt 17. mai-tider. Her ser vi Rune Vibeto, Sondre Melås (fra Nome kommune), Arne Vetle Hansen, Kjell Holte, Erling Susaas og Gunleik Aspheim,
Nå har arbeidet starta: Fem karer fra Holla historielag og én fra kommunen er i gang med det nye uteområdet på Krøsset, her blir det blant annet sitteplasser og en 18 meter lang levegg som også vil fungere både som utkikkspunkt og informasjonstavle. Det anslås at leveggen er klar rundt 17. mai-tider. Her ser vi Rune Vibeto, Sondre Melås (fra Nome kommune), Arne Vetle Hansen, Kjell Holte, Erling Susaas og Gunleik Aspheim,

Nå er dugnadsgjengen i gang