I dag åpnet «nye» Meny Ulefoss

Med 100 nye kvadratmeter grøntavdeling og oppgradert ferskvaredisk åpnet i dag Meny sin utvidede butikk på Ulefoss Senteret.
Nyårning Meny HD bilde3
Grønt-gjengen: Annifrid Aafløy (til venstre) har ansvaret for den nye frukt- og grøntavdelingen. Her sammen med Valon Krasniqi og Ellen Ingulstad.

Hege Dorholt (tekst & foto)

Det er ingen tvil om at butikken satser hardt på ferskvare. Hele utvidelsen er gjort med ett mål for øye, å styrke avdelingene for frukt, grønt, bakevarer, fisk og kjøtt.

UTEBLITT AVIS: Har du ikke fått Kanalen i dag? Da kan du lese avisa gratis her.

I dag kunne ansatte og kunder feire med kake og kafe. Gratulasjoner og godord om ombyggingen var det mye av. Kunde, Tore Rell, var en av mange som kommenterte hvor fint det har blitt.

-Det har vært litt rotete de siste dagene med byggingen, men nå har det blitt veldig fint her, og da går det så bra, smilte han mens han smakte på marsipankaka.

LES OGSÅ: Hektisk åpning av Coop Prix i Lunde 

Har investert 4,5 millioner
Eier Thor Arnesen har investert store penger i utviklingen av butikken og var i dag veldig fornøyd med resultatet.
-Jeg er fornøyd, veldig fornøyd, smilte han bredt.

Artikkelen fortsetter under bildet 
Nyårning Meny HD bilde7
Fornøyd trio: Butikksjef Anita Bergland, ferskvaresjef Marika Nilssen og eier Thor Arnesen er strålende fornøyd med Menys fornying.

Ifølge Arnesen er det snakk om en oppgradering til en samlet pris på omtrent 4,5 millioner kroner.
-Jeg synes vi har klart å framheve de områdene vi har ønsket. Alt av ferskvare har fått et skikkelig løft, sier han. Samtidig understreker han viktigheten for et tettsted som Ulefoss og ha en fullsortimentsbutikk.

-Det har vi her, og nå ser butikken i tillegg innbydende og flott ut.

Artikkelen fortsetter under bildet 
Nyårning Meny HD bilde1
Fornøyd kunde: Tore Rell synes butikken har blitt fin og feiret nyåpningen med kake.

Eksperthjelp gav delikate matdisker
Butikksjef Anita Bergland berømmer kundenes tålmodighet under byggefasen.

-Kundene har gitt uttrykk for at de har vært fornøyd med at vi har kunnet holde butikken åpen under hele prosessen, sier hun. Selv om det til tider har vært litt kaotisk og rotete har kundene vært blide ifølge Bergland.

- De har bemerket hvor fint det kommer til å bli, og så har de kunnet fulgt prosessen og vært en del av den. Det har gjort ting lettere, mener butikksjefen.

De siste dagene har Meny hentet inn eksperthjelp fra de ulike leverandørene, det har resultert i delikate utstillinger i matdiskene.
-Det har vært intens jobbing, men nå er vi bare veldig fornøyde med å kunne vise fram en flott butikk, avslutter Bergland.